...

Alt det andet

Hvad vi ellers tilbyder

Vi går også og laver mange andre ting, som fx padel. Eller hvis du har en virksomhed, så kan du også lave virksomheds træning

Træner sammen

Det er ikke kun træningscenteret Jens ligger stor vægt på, men også alt det andet Fit By Lind har at tilbyde.

Det er alle de arrangementer der ligger ved siden af, som Jens også ligger stor vægt på som julefrokost, månedlige padel osv.

Padel tennis

Hos Fit by Lind har er vi gået sammen med VI PADEL i Brabrand og afholder sidste søndag i måned et arrangement for alle der har lyst (kræver ikke et Fit by Lind medlemskab), hvor vi mødes 2 timer og spiller turnering mod hinanden. Det er her muligt at mødes med andre medlemmer fra klubben, men også tage manden, konen, naboen eller vennerne med til en hyggelig formiddag, hvor vi deler samme passion for at spille lidt padel.

Det kræver ikke at man har et højt niveau indenfor padel, men det er en god ide at have prøvet det nogle gange.

Der er altid præmier til vinderne af hver pulje – som udgangspunkt fra vi 3 puljer; dame & 2 herre hold opdelt i niveau.

Vi har det så hyggeligt, så mangler du nogle at spille padel med, så har vi et skønt fællesskab her.

Virksomheds træning

Næsten fra start har vi været så heldigt at have nogle spændende virksomheder med bord. Vi startede med et tæt samarbejde med BUUS Anlægsgartnere, hvor vi ugentligt har holdtræning for deres ansatte. Derudover har OK benzin også været med i mange år – deres tilbud har varieret gennem årerne og har været en blanding af personlig træning til udvalgte medarbejdere med særligt behov for livsstilsændring, men også holdtræning tilbud til alle medarbejdere. Det foregår pt hos dem hver tirsdag, hvor vi møder op og tager de ansatte igennem en god times træning på deres parkeringsplads.

Så mulighederne er mange og vi kan skræddersy det præcis til din virksomhed, så tag endelig fat i os, hvis det kunne have interesse for jer.

Social arrangementer

Hos Fit by Lind er det alfa og omega at vi har det sjovt sammen. Vi ved at det får vores kunder afsted til træning, når der også bliver skabt gode relationer på holdene i blandt.

Vi forsøger naturligvis på holdene i timerne at motivere til den gode stemning, men vi er også privilegeret af virkelig skønne medlemmer, der medbringer et fantastisk humør og stemning til vores klub.

Derudover forsøger vi at lave noget ud over vores træning og har med stor succes afholdt flere arrangementer, hvor vi har inviteret passionerede mennesker ind til evt at afholde vin, øl og ginsmagning. Et eksempel kunne være Stefan fra Thisted Bryghus, som har afholdt ølsmagning, eller Søren fra Theise vine, som har taget os igennem flere forskellige vinsmagninger. Dette kombinerer vi ofte med lækker tapas fra Lading mejeri eller en juleanretning, i november måned. Arrangementet starter altid med 45 min træning, hvorefter vi rette and til en hyggelig aften.

Fremtidige arrangementer lyder på 3 timers træningsevent med efterfølgende brunch og derudover har vi lokket vores kære medlem Jens, som er en passioneret ginentusiast, til at afholde en ginsmagning. Vi glæder os til mange af disse i fremtiden.

Ved spørgsmål

Hvis det lyder en smule interessant eller at der er spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.