...

Fællesskab

Mød hvem der står bag Fit by Lind

Her på siden kan du få lidt mere viden om, hvem vi er som mennesker og hvad vores værdier er. Vi ved nemlig, at det ikke er helt ligegyldig, hvem dine instruktører er

Se vores træning

Mød vores fantastiske team

Lars 54 år

Ejer af Fit by lind

Jeanette 41 år

Medejer af Fit by lind

Andreas 24 år

Personlig træner

Tina 49 år

Personlig træner

Magnus 24 år

Markedsføring

Lars

Ejer af Fit by Lind og ham du vil møde i centret i det daglige. Lars er certificeret uddannet personlig og fitness træner, og har mere end 10 års erfaring indenfor fitnessverdenen. Han har en kæmpe passion og drive for at hjælpe andre med at nå deres træningsmål, hvad end det er i den personlige træning eller i holdtræningen.

Lars baggrund for sport kommer fra blandt andet fodboldverdenen og især stemningen og holdfølelsen har været vigtig for Lars at medbringe i Fit by Lind.

Lars søger for den altid varieret træning, hvor ingen træninger er ens – og den gode stemning er altid et must. Hos Fit by Lind er det altid piv hyggeligt.

Jeanette

Jeanette vil altid søge for den gode stemning på holdet, med hendes høje humør og energi skaber hun en tryg og god atmosfære, hvor der er plads til alle. For hun tror på, at det gør, at alle præsterer bedst muligt.
 
Jeanette elsker selv træning og elsker at skubbe egne grænser, men hun trives bedst i fællesskabet, som der er skabt hos Fit by Lind.
 
Hun har meget fokus på dig i dine træninger og sørger for en motiverende tone, så du lige yder 5 % ekstra. Hun elsker at komme med nye træningsøvelser, der udfordrer og giver smil på læben.

Andreas

Andreas har været hos os i Fit by Lind i mere end 3 år. Andreas er både certificeret uddannet instruktør og personlig træner og desuden er han kostvejleder.
Andreas er en utrolig omhyggelig træner, som har styr på sine øvelser og går meget op i teknikken, så alle laver deres øvelser korrekt. Andreas vil du finde på vores tirsdags hold – “Tung tirsdag” og desuden varetager Andreas vores holdtræning hos OK.
Andreas elsker fysisk aktivitet, hvor særligt fodbold og styrketræning har en særlig plads. 
I Andreas timer vil du opleve en uhøjtidelig træning, hvor der er plads til alle – du, styrketræning og teknik er i fokus.
 
 

Tina

Udver at være en fast del af vores 8 ugers hold gennem mange år, er Tina også instruktør hos os. Hun lever og ånder for træning og det at være fysisk aktiv. Hun er altid klar på nye udfordringer og elsker at skubbe sine egne grænser. Hun har derfor deltaget i både VASA løbet (90 km på langrendsski), vandret på island, gennemført Niesen treppenlauf (verdens længste trappeløb) og det er bare nogle af de ting hun har kastet sig ud i.
På Tinas hold får du altid en mega fed struktureret time og hun elsker at krydre timen med nye øvelser – og som alle vores andre hold, så kan alle være med. Tina vil have fokus på dig og dine behov.
Vores historie

Historien om Fit by Lind

Vores lille center, som vi kender det i dag, startede i August 2017, hvor vi åbnede vores center.

Men Fit by Lind startede faktisk hjemme i vores private, hvor vi fik indrettet et lille fitness rum og havde de første kunder der. Faktisk er flere af vores kunder fra den tid fortsat kunder hos os i dag.

Det udviklede sig dog hurtigt og der var et behov for lokaler, hvor vi kunne faciliterer holdtræning. Det fik vi muligheden for i 2017.

I dag har vi muligehden for at have holdtræning både indendørs & udendørs (dog under halvtag og med sejlsider, så vi altid er i læ og tørvejr, hvis vejret skulle var en udfordring). Indendørs faciliteterne byder på muligheden for at træne selv og vi har altid et max på, så du ikke vil opleve kø ved maskinerne.

Vores hyggelige træningscenter

Fit by Lind blev etableret med det klare formål at skabe et helt særligt fitness center med en lokal følelse, for folk i og omkring Tilst & Aarhus, hvor der er plads til alle. Fællesskabet er med til at skabe et fantastik træningsmiljø,
hvor man føler sig hjemme, uanset om du er top atlet eller blot ønsker at aktivere kroppen i en ellers travl hverdag. Vi ønsker at tilbyde nærvær og personlig kontakt, som desværre er ved at forsvinde mange steder i branchen.


Fit by Lind er byens hyggeligste træningsklub og vi ønsker faktisk at betragte os selv som en klub, mere end et decideret center, for vi er en klub, en klub folk har lyst til at være en del af. Vi er virkelig glade for vores medlemmer og vi ønsker at de skal føle sig hjemme. VI har fokus på fællesskabet, det sociale og hyggen, for det tror vi på skaber tryghed og de bedste træningsresultater.

Få en prøvetræning kvit og frit

Kom ned og mærk på egen krop, hvad en personlig træner kan gøre for dig

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.