...

Fællesskab

Om vores 8 ugers hold

Et af vores mest populære tilbud hos Fit by Lind, er helt sikkert vores lukkede 8 ugers hold.

Hos os er det muligt at tilmelde sig et af vores 8 ugers hold, hvor du sikre dig en fast plads på et lukket hold. Du vil have faste træningstider og du træner altid med dine holdkammerater. Vi oplever at det er langt nemmere for vores medlemmer at prioritere deres træning, fordi det ligger fast i kalenderen, hvornår man skal træne. Desuden bliver der hurtig skabt et tæt og socialt sammenhold på disse lukkede hold, som igen smitter af på motivationen og til at komme afsted til træningen – HVER gang. 
Træningen er målrettet den enkelte og kan altid justeres. 
Stemningen er altid høj, vi støtter og hepper på hinanden og der bliver altid hygget efter hver træning, hvor folk står sammen og taler om dagens træning. Nogle gange over en øl eller sodavand.

Lotte ser frem til træning

Lotte ved har vlagt Fit By Lind, fordi der er mere fællesskab end et normalt fitness center, som gør at hun rent faktisk kommer afsted til træning.

“Der er forskellige træninger, og det er sjovt hver gang”

Oversigt over 8 ugers hold

8 ugers lukket hold

Træn med det samme hold hver gang, og mærk hvad vi kan sammen

Hver mandag, tirsdag og torsdag

Hvilke tider der er:

8 ugers lukket hold

Det hele samlet

2095kr.

Alt her er inkluderet

"Jeg vender tilbage til byens hyggeligste fitness klub år efter år, da det er seriøst god træning og seriøst hyggeligt! De små hold gør det sjovt at træne sammen og alle bidrager til en god stemning. Træningen er meget alsidig og altid tilrettelagt så alle kan få maksimalt udbytte, uanset niveau eller alder. De sociale events i løbet af året er godt tilrettelagt og "piv-hyggelige" som devisen er hos Fit By Lind"
David

Lyder 8 ugers hold som noget for dig?

Så lad os komme i gang!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.