...

Hvad Andre Siger

Sammenholdet er vigtigt

Lottes nye fitnesscenter

Sammenhold omkring træning

Godt med variation

Et Tilvalg Der Prioriteres

“Vi har trænet på et fast hold hos Fit by Lind igennem mange år efterhånden. Her er det aldrig surt at gå til træning, men et tilvalg som i løbet af kort tid prioriteres ind i hverdagen, simpelthen fordi der er god stemning, sjove mennesker, små hold og fed, afvekslende træning. Prøv det!”

– Lotte og Rolf

Også Til Den Ældre

“Jeg er en mand på snart 69, træner hos Fit By Lind for at bevare muskelstyrke, bevægelighed og kondition. Det sociale betyder meget for træningen – vi har det sjovt og kender hinanden. Højt tempo og højt humør flyver gennem luften!”

– Per

Stort Fællesskab

“Jeg har siden min start hos Fit by Lind kun oplevet positive mennekser, glæde og stort fællesskab, både hos gamle men også nye medlemmer…
Jeg nyder hver gang jeg træder indenfor i de skønne og hyggelige rammer som findes hos Fit by LindJeg har personligt flyttet mig og vil rigtig gerne vedblive at flytte mig, og det sørger Lars for at jeg gør….
Stor anbefaling herfra til Fit by Lind”

– Flemming

Vil Altid Vende Tilbage

“Jeg vender tilbage til byens hyggeligste fitness klub år efter år, da det er seriøst god træning og seriøst hyggeligt! De små hold gør det sjovt at træne sammen og alle bidrager til en god stemning. Træningen er meget alsidig og altid tilrettelagt så alle kan få maksimalt udbytte, uanset niveau eller alder. De sociale events i løbet af året er godt tilrettelagt og “piv-hyggelige” som devisen er hos Fit By Lind”

– David

Lærerigt og hårdt

“Hej Fit by Lind – Først og fremmest, tak for et super træningsforløb, hvor du hver eneste gang sørgede for at presse det maksimale ud af os, og virkelig fik os udfordret i takt med at vi blev bedre, fra frem gang til gang. Det var super at vi kunne sætte os nogle faste forbedringsmål, og du kunne hjælpe til at indfri dem. Det har været sjovt, lærerigt og hårdt og vi vil helt sikkert gerne gøre det igen. Vi vil til hver en tid anbefale Fit by Lind til dem som leder efter det lille ekstra skub til at komme igang eller til at blive lidt bedre.”

– Casper og Khanh-Ha

Stærk motiverende!

“Træning hos Fit by Lind er totalt afhængighedsskabende.Lars er altid top motiveret og motiverende, og ingen træninger er ens,hvilket gør træningen sjov og varieret. 

Lars gør en dyd ud af at presse alle på holdet til max. ydelse samtidig med, at han har et øje på den enkelte, og man får ofte følelsen af ”personlig træning” selv med 14 andre på holdet. 

Træning hos Fit by Lind er pisse hård ….. og mega hyggelig! Hos Fit by Lind får du fed CROSSFIT, krydret med masser af cardio – styrke og puls, når det er bedst! Hos Fit by Lind kan alle være med; lavere vægt og færre gentagelser til nybegynderen – max. vægt og max. gentagelser til den hardcore type….. så alle på holdet udfordres på sit niveau. “

– Randi

Nærværet Er Stort

“Holdene er små og nærværet på dem er stort. Jeg har trænet flere steder, men det er absolut her jeg har fået mest ud af min træning, derfor kommer jeg også her i fremtiden.”

– Gleen

Griner Og Motiverer

“Energi og sammenhold – enhver burde prøve en gratis prøvetime med Lars.  De relativt små hold gør også  noget for det sociale aspekt. Vi griner og motiverer hinanden gennem træningen. Tak til Lars og mine træningsmakkere”

– Casper

Hyggelige Lokaler

“Instruktører som motiverer og kan deres kram – du mærker du er i gode hænder. Mindre hold – fokus er på at alle får max ud af hver træning og små hyggelige lokaler, men stadig med alt udstyr”

– Bitten

Det er vanedannende

“På Kropslig styrke og det mentale kompas er Fit by Lind 100 % vanedannende.
Og så har vi det sjovt. Det er i sandheden byens hyggeligste fitness center.”

– Stefan

Alle er så søde

“Det er et fantastisk træningsforum og god træning, både inde og ude, altid gode råd og vejledning, motivationen er i top! Der er et skønt sammenhold på tværs af alle, og hyggelige arrangementer. Det er altid en stor fornøjelse at komme i Fit by Lind”

– Betina

Vi kan anbefale Lars

Kathrine og jeg har kørt et træningsforløb med Lars siden slut 2014. Lars er super god til at motivere og følger op på os når det kniber lidt med at få trænet:) Han formår også at planlægge en alsidig og spændende træning som kan forgå hjemme på stuegulvet, i bøgeskoven, på en bakketop osv. Fælles for alle træninger er, at der bliver gået til den og der er ømhed i kroppen dagen efter. Men han går meget op i at lytte til os og planlægge træningen så den er tilpasset den enkelte og hvis der er tegn på småskader eller overanstrengelse så bliver der også taget højde for det. Vi kan kun anbefale Lars på det varmeste

– Per og Kathrine

Stærk motiverende

”Løbe en halvmarathon? – mig?! – nej tak, det er jeg simpelthen ikke bygget til…”. Nogenlunde sådan faldt ordene, da jeg for et halvt års tid siden havde en snak med Lars om ”at komme i form igen”. Det har grundlæggende været et ønske – eller måske nærmere en drøm – gennem de sidste mange år. Jeg har taget mange tilløb, men det er altid endt med en skade – eller blot aftagende motivation, når de gamle (dårlige) vaner indhentede mig. Et opstartsmøde med FIT by Lind gav et tiltrængt ”skub”, der var både motiverende og forpligtende. Der blev opsat delmål, slutmål og iværksat en træningsplan, der omfattede core-, styrke og løbetræning. For at komme godt i gang var Lars med de første gange i træningscentret, hvor vi gennemgik alle øvelser i det individuelt opbyggede træningsprogram (der i øvrigt laves i et smart IT-baseret system, hvor man kan se øvelserne i små videoklip). 

Efterfølgende har Lars jævnligt været med til min træning og på løbeture. Stærkt motiverende! Jeg har 3-4 gange deltaget på Fit Outdoor, hvor træningen foregår udenfor. En løbetur med flere deltagere, hvor der indbygges diverse øvelser i naturen undervejs. En fed måde at få variation i træningen på – og herligt med nogle ”lidelsesfæller”. Jeg har nu sat træningscenteret ”på pause” og fået træningsprogram, der er tilpasset, så det kan laves hjemme eller outdoor. Og den 21. juni skal jeg så løbe min første halvmarathon og jeg glæder mig!”

– Niels Mølby

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.