Jeg hedder Lars, og jeg en ung årgang 69’er.

Jeg er cert. Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Læge- & Fysioterapeuteksamineret Fitnessinstruktør samt Fysioterapeuteksamineret Personlig træner – med andre ord; Massør, Fitnessinstruktør og Personlig Træner. Desuden er jeg uddannet TRX-instruktør på forskellige niveauer.

Tidligere har jeg arbejdet mange år i profilbranchen, som sælger. I sommeren 2012 sagde jeg mit job op, og har siden da uddannet mig, så jeg i dag føler mig velrustet til at hjælpe og motivere folk, som ønsker at sætte nye mål inden for træning.

Jeg bor i Tilst ved Århus sammen med min kæreste og vores to fælles drenge og har desuden 2 store børn fra mit tidligere ægteskab.

Her på hjemmesiden vil jeg skrive om træning, massage og kost. Men følg mig også på min facebookside eller instagram-profil, hvor jeg, som et minimum, ugentligt vil komme med opdateringen om træning, mine seje kunder eller lækre opskrifter.

Men rigtig varmt velkommen til. Jeg håber, du finder noget, du kan bruge, at jeg har fanget din interesse og, at du har lyst til at se kigge nærmere ind i min verden som personlig træner – og måske blive en del af den.