Hos FIT by Lind har du mulighed for flere forskellige former for holdtræning i et super hyggeligt miljø og på hold, som max har 10 deltagere, så du får max fokus, så du både for optimal ud af din træning, men også sikre dig, at du laver alle dine øvelser korrekt.
Min oplevelse af mine hold er, at der opstår en fantastisk holdånd, god stemning og gejst, hvilket kun giver mig endnu større motivation og glæde til at træne jer.
Det miljø, som jeg har skabt, har hele tiden været med den tanke, at det skulle være et sted, hvor folk har lyst til at være, ikke kun for at træne, men også for mødes med andre, snuppe en kop kaffe i sofaen i mit lounge miljø, enten før eller efter træningen.

Lige nu tilbyder jeg BOSU, TRX & kombineret BOSU/TRX træning på mine hold.

BOSU træning er kort fortalt træning på en balance bold, men lad nu ikke den lille blå halve bold snyde dig, for den har så mange muligheder for både styrke, stabilitet, core og konditionstræning. Prøv én time og jeg er sikker på at du bliver vild med denne form for træning der er max effektiv, hård, men samtidig også skånsom for din krop. Et rigtig godt alternativ til dig der fx løber eller cykler meget.

TRX træning hænger rigtig godt sammen med BOSU træningen, som jeg beskriver ovenfor. Her arbejder man igen med core og stabilitet og særdeleshed styke. TRX er en slags stropper, hvor man kan indstille dem og derved lave forskellige øvelser som styrker kernen og igen hele muskulaturen i kroppen. Der er ingen grænser for variationen i denne form for træning og er kendt for sin enorme alsidighed og komplethed.

Kombination af BOSU/TRX:
Her bringer jeg de bedste ting frem fra begge verdner og kombinere det, så du få en anderledes og super fed og effektiv form for træning.